В приемния ден на председателя на Общински съвет - Варна

...
В приемния ден на председателя на Общински съвет - Варна
Коментари Харесай

В приемния ден на шефа на ОбС - Варна хората питат за пътища и жилища

В приемния ден на ръководителя на Общински съвет - Варна Христо Димитров хората се интересуват от пътища и жилища, излиза наяве от поредна извършена среща.

За главен ремонт на основния път в местността Клисе хълм упорстват притежатели и чиновници на компании, които всекидневно минават по пътния сектор. По думите им в региона непрестанно се появяват нови производства и хранилища, а пътят става все по-опасен.

Да се усъвършенства публичният превоз до Боровец – юг и да се обезпечат повече контейнери за боклук в местността настоя различен варненец. Той алармира и за неналичието на улично осветяване в тази част на общината.

Поставен бе въпросът и за неналичието на обстоен организационен проект в региона на ул. „ Отец Паисий “. Собственици на парцели желаят изясненост и съответни периоди по отношение на възможното уголемение на улицата.

Председателят на читалище „ Ясна поляна “ изиска общински парцел, в който институцията да развива активността си.
Потърсено бе подпомагане от инж. Димитров по проблем, обвързван с висок налог за парцел в местността Франга дере – Кокарджа. По думите на притежателя в парцела няма ток и вода, няма и път, по който да се стигне до него.

Друг варненец се оплака от издевателството, на който е подложен поради арматурния двор  в съседство до неговия дом.

С ръководителя се срещна и варненка, която желае да купи общинско жилище.

Инж.  Христо Димитров приема жители всеки трети четвъртък на месеца. Желаещите да се срещнат с ръководителя на ОбС-Варна  могат да се записват на тел: 052/820 028 или по имейл: [email protected]. Записването за идващия приемен ден ще стартира при започване на април.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР