В Президентството не е постъпвал доклад на ДАНС за руските

...
В Президентството не е постъпвал доклад на ДАНС за руските
Коментари Харесай

Радев за дипломатите: Последствията могат да бъдат изключително сериозни

" В Президентството не е постъпвал отчет на ДАНС за съветските дипломати ", съобщи президентът Румен Радев след приключването на срещата на върха на Алианса в Мадрид.

" Съветът по сигурност на министерския съвет, където е взел участие представител на президентската институция сподели, че тази тематика не е попадала на дневен ред. Няма решение гласувано и признато на този съвет, това ясно демонстрира, че очевидно решенията в държавното управление се вземат по успореден механизъм ", съобщи той.

Той е безапелационен, че отчети на този съвет по данни на президентската институция не са изнасяни, изнасяна е единствено обща информация и добави, че съвещание на консултативния съвет не може да анулира към този момент взето решение на държавното управление в оставка.

" Органът, който управлява е българският парламент. Последствията могат да бъдат във всички направления и могат да бъдат извънредно съществени. Не може да се вземат решения по този метод,по толкоз значим въпрос, отговорността лежи в изпълнителната власт, нищо че са в оставка ", приключи той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР