В превод името Георги означава земеделец“, орач“. В митологията Георгос

...
В превод името Георги означава земеделец“, орач“. В митологията Георгос
Коментари Харесай

Значение на имената: Георги – значение и характеристики на името Георги, черти на характера

В превод името Георги значи „ земеделец “, „ орач “. В митологията Георгос бил именуван Зевс – божеството на гръмотевиците и мълниите, което господства във Вселената и пази зърнопроизводителите.

Неговата сила е позитивна и способства за разкриването на капацитета на личността.

Характерни черти на хората, носещи името Георги

Георги е образован, благ и почтен човек. Същевременно е извънредно упорит и податлив да живее в фиктивен свят. Мечтите му го отвличат от действителността, като в същото време му оказват помощ да резервира успокоение. Той е мил, в никакъв случай нахален, само че не търпи пренебрежение и насмешки. Не е отмъстителен. Бързо не помни провиненията и избира да накаже съперниците с подигравка, а не посредством възмездие.

Мъжът на име Георги умее да цени другарството. Той е предан на околните си и правилно пази тайните им, също така знае по какъв начин да развесели и да им помогне да не помнят неприятностите.

Самият той е по-затворен и не обича да приказва за проблемите си. Проявява благотворителност, милосърдие, храброст. Много ненавижда лъжата.

Също по този начин, Георги е войник, ​​ работлив и минава умерено по пътя на живота, мобилизирайки волята си, с цел да преодолее компликациите си. Умее да отстоява своето, само че няма да наруши своите морални правила, поради ползите си.

Не е елементарно за притежателя на това име да заеме своето място в обществото: от време на време решителността и егото му му пречат да сътвори верните контакти.

Георги е много прочувствен, само че не и уязвим човек. Тя в никакъв случай не губи самообладание и работи вярно при никакви условия.

Харесва вниманието към себе си, само че е преклонен. В младостта си го притеглят приключенията, само че с възрастта уляга.

Любовни връзки

В интимната сфера той е буен, неотклонен и деликатен. За него са значими дълготрайната любовна игра, вербалната връзка и взаимната самодейност на колегата. Търси темпераментни любовници, неотложно разчувствани и не се опасява от опити.

Георги търси също по този начин мъдрост, деликатност и взаимно другарство с дамата до себе си. Той основава семейство късно, заради обстоятелството, че е свенлив. Не може да се отпусне в компанията на хора, които харесва, макар че е прелестен за дамите и те го обожават.

Георги е прелестен брачен партньор, който не се стреми към превъзходство, откровено се грижи за своята половинка и се стреми да основава атмосфера на комфорт и наслада.

Той се нуждае от добра стопанка, тъй като не понася хаос. Не заобикаля домакинските отговорности и оказва помощ у дома. Предпочита да прекарва вечерите си със фамилията си, не е по шумните празненства.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР