В претърсваната днес 80-ата килия в пловдивския затвор лежи осъденият

...
В претърсваната днес 80-ата килия в пловдивския затвор лежи осъденият
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Тарашената килия в пловдивския затвор е на серийния убиец Людовик Толумов, вижте за какво страшилище става въпрос!

В претърсваната през днешния ден 80-ата килия в пловдивския затвор лежи наказаният до живот сериен палач Людовик Толумов, научи БЛИЦ от свои източници. Кръвожадният нарушител обаче няма нищо общо с откритите в килията опиати.

Както БЛИЦ заяви, с тях вземане-даване е правел параджията на зандана – 40-годишният Борис. Людовик Толумов и съкилийниците му са били изведени на открито, изнесени са кревати, движимости, къртени са дъски от пода в дирене на дрогата.

Намерени са сред 30 и 40 грама марихуана. БЛИЦ научи, че дрогата е открита в джоба на Борис. Той обаче отрекъл да е негова и споделил, че е на Росен Водопроводчика – пандизчия, който лежи в друга килия.

Сега ще бъдат направени експертизи и евентуално Борис ще бъде вкаран в карцера, прецизираха пред БЛИЦ източници от следствието.

Иначе Людовик Толумов, който издаде книга от зандана, се кани да написа втора такава.

БЛИЦ напомня, че той бе наказан на пожизнен затвор поради няколко убийства, изнасилвания и грабежи дружно със съучастника си Иван Сладкото. Двамата са от пловдивското село Дуванлий, познавали се от деца. Престъпният тандем е работил дълго време и е вършел кървавите си закононарушения, преди да бъде хванат Людовик. Преди ареста му Сладкото мистериозно изчезва. Разследващите откриват, че Людовик е умъртвил и приятеля си от боязън да не го издаде.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР