В прессъобщението се посочва, че спирането най-вероятно ще продължи 48

...
В прессъобщението се посочва, че спирането най-вероятно ще продължи 48
Коментари Харесай

Извънредно: Серия От Аварии В Румънската Аец Черна Вода!

В прессъобщението се показва, че прекъсването най-вероятно ще продължи 48 часа. Ремонтните действия няма да имат отрицателен резултат върху личния състав, популацията и околната среда, като се реализират в сходство със характерните процедури на централата, твърдят от " Нуклярелектрика ".

Сайтът " Економика " оповестява, че през вчерашния ден в " Черна вода " е имало втора повреда в другия блок на централата - на помпа, която кондензира парата от турбината. Икономическият уебсайт показва, че през вчерашния ден следобяд е работел единствено втори блок на централата и то на половината от потенциала си.

Атомната централа разполага с два блока от по 700 мегавата, само че през вчерашния ден следобяд е произвеждала единствено 374 мегавата от наличните 1400 мегавата, отбелязва " Економика ". Въпреки обстановката, АЕЦ " Черна вода " продължи да изнася електрическа енергия, поради слабото ползване през вчерашния ден, показва уеб сайтът.

" Нуклярелектрика " понижи потенциала на втори блок на " Черна вода ", с цел да смени мотора на помпата за кондензиране, като реакторът остава обвързван с националната енергийна система, показват от компанията. Очаква се втори блок на централата да проработи на цялостен потенциал след към 16 часа.

Компания " Нуклярелектрика " чака тази година чиста облага от 295,2 милиона леи, което е спад с три % по отношение на миналата година, при общи доходи от 2,14 милиарда леи, според бюджета за доходи и разноски, утвърден от акционерите, отбелязва " Ромъния либера "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР