В пресклуба на БТА в Плевен от Младежкия център за

...
В пресклуба на БТА в Плевен от Младежкия център за
Коментари Харесай

Младежкия център за неформално образование набира средства за ремонт на Центъра

В пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен от Младежкия център за неофициално обучение в Плевен оповестиха, че търсят спомоществователи, донори, които имат предпочитание да поддържат финансово самодейност на центъра за основаване на младежко пространство в Плевен, належащо за развиването им и за сбъдване на фантазиите им.

Младежкият център за неофициално обучение в Плевен е основан през 2013 год. от Сдружение „ ОбзорАрт “ като неофициална конструкция на организацията за надграждане на цивилен познания, пълномощия и личностно израстване на младежите в Плевен, посредством неофициално обучение, младежка интензивност и присъединяване в интернационалните обмени и планове.

През актуалната година Община Плевен даде безплатно къщата на Ангел Спасов, намираща се на ул. „ Трапезица “ № 18 за физическо място на Младежкия център за неофициално обучение. Къщата разполага с три работни пространства и дребна пристройка, в които младежките действия ще могат да се реализират целодневно и целогодишно. Освен обучителни сесии, в Центъра ще се организират занимания на клубовете по ползи и изкуства. Всички действия са безвъзмездни и налични за младежите на нашия град.

Единствените проблеми пред пускане на дейностите на Младежкия център са неналичието на средства за ремонтните действия и за застраховане на консумативите му (електроенергия и вода).

Търсим спомоществователи, донори и наши съграждани, които не са безразлични към концепциите на младежите на Плевен и имат волята и желанието да поддържат финансово самодейността им за основаване на единственото младежко пространство в нашия град, належащо за развиването им и за сбъдване на фантазиите им.

Затова каним медиите за сътрудници, с цел да стигне тази информация за всички, с цел да осигурим бистрота и видимост.

И стартираме дарителска акция.

Затова сме извадили специфична банкова сметка

BG74FINV91501017698641 в Първа капиталова банка,само за застраховане на центъра, която има надзирател -счетоводител специалист до която младежите имат достъп, определени двама младежи имат пълномощни за банковата сметка за информация и надзор. Това е крачка за овластяването им и за развиването им като зрели хора.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР