В пресклуба на БТА в Плевен беше представена листата с

...
В пресклуба на БТА в Плевен беше представена листата с
Коментари Харесай

ПП Средна европейска класа представи листата и кандидата си за кмет на Плевен

В пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен беше показана листата с претенденти за общински съветници и за кмет на Плевенна Политическа партия " Средна европейска партия ".

" Нашата група жители сме единени от една фантазия - да забележим Плевен като едно по-добро място за живот, за нас и за децата ни. В листата ни щяхме да сме повече, само че у много от хората, с които разговарях видях боязън и отвращение да вземат участие в политиката.

Това е един доста заплашителен синдром, с който се сблъсках още от първия ден Все отново се събрахме задоволително хора, които се осмелихме, участвайки за първи път в политиката да се опитаме да създадем това посланичество,което ни липсваше и каквото за толкоз не видяхме т.е. да припознаем човек от ръководещите като човек от нас, който се грижи за нашите проблеми ".

Това сподели Чавдар Христанов, който е лидер на листата на Политическа партия " Средна европейска партия " и е претендент за кмет на Община Плевен пред идващия 4-годишен мандат.

„ Всичко е един политически фарс и като че ли присъстваме на сценичен водевил всякога по време на избори. Листата ни е формирана от хора на друга възраст, които знаят, какво би трябвало да стане в Плевен.

На изборите се явяваме с номер три, което смятам за божество, тъй като тъкмо три са главните проблеми, които са акцент в програмата ни.

Образованието е единият проблем и може да се реши посредством съвременен образователен кампус в Плевен, а ние знаем, по какъв начин да стане.

На бизнеса са му нужни хора и това е вторият ни акцент, обвързван с създаване на Бизнес парк.

На трето място е остарялата язва – Спортната зала на Плевен, която освен да построим, само че и да е „ Арена „ Спартак “ на Плевен, и да бъде средище освен на спортни, а и на огромни културни прояви ".

Чавдар Христанов, който има три деца сподели: " Всяко родено тук дете е злато, а всеки младеж, приключил в Плевен и решил да остане тук, е елмаз. Той съобщи, че се надява на късмет и на посланичество на изборите, с цел да стане Плевен това мечтано място за живеене.

Листата с кандидати
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР