В препълнена зала в читалище „Младост“ кандидатът за кмет на

...
В препълнена зала в читалище „Младост“ кандидатът за кмет на
Коментари Харесай

ВМРО откри предизборната си кампания в столичния район „Младост”

В претъпкана зала в читалище „ Младост “ претендентът за кмет на София Ангел Джамбазки и претендентът за общински консултант Карлос Контрера показаха програмата на Вътрешна македонска революционна организация за ръководство на столицата. Това оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация.

Сред изброените цели са публичният ред и сигурността, по-бърз и първокласен превоз, връзката с Витоша, срутване на противозаконните гета и други



Кандидатът за кмет на „ Младост “ Мария Цветкова очерта проблемите на региона и предложенията на Вътрешна македонска революционна организация за решаването им, както и за развиване на втория по брой население жилищен квартал в София.



Кв. „ Младост “ се е трансформирал в град на колите и бетонното строителство. Ще работим за решение на казуса с големите тапи по бул. „ Александър Малинов “, като изградим нова транспортна връзка - успореден бул., който да свързва Околовръстен път с Цариградско шосе. Предвиждаме създаване на многоетажни подземни паркинги и буферни такива към метростанциите, ремонт на междукварталните улици, създаване на тротоари и слагане на осветяване, изброи претендентът на Вътрешна македонска революционна организация за областен кмет.



Нямайте подозрение, че в случай че управляваме „ Младост “ ще съборим противозаконните цигански постройки, ще забраним придвижването на каруци по улиците и ще изгоним Свидетелите на Йехова от територията на региона, съобщи Мария Цветкова.



В срещата с жителите на регион „ Младост “ участваха и претендентите на Вътрешна македонска революционна организация за общински съветници в София Карлос Контрера, Владимир Митов, Димитър Антов, Михаил Петров и Калина Калинкова.

Присъстващите бяха впечатлени от невероятните фолклорни осъществявания на отбор „ Гоце Делчев “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР