В премиерния епизод на продължението на "Сексът и градът" -

...
В премиерния епизод на продължението на "Сексът и градът" -
Коментари Харесай

След обвиненията в сексуално посегателство HBO Max реши да изтрие и последните сцени на Крис Нот

В премиерния епизод на продължението на "Сексът и градът " - "И просто по този начин... ", Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър) се сбогува с любовта на живота си Тузара (Крис Нот), откакто той получава съдбовен сърдечен удар. И макар че героят на Нот трябваше да се появи в ретроспекция по време на финала на първи сезон, фрагментите няма да бъдат излъчени, предава TVLine.

Решението на HBO Max да отстрани сцена, която Паркър и Нот снимат дружно в Париж, идва три седмици след обвиняванията в полово принуждение против Нот. След обвиняванията, които артистът отхвърля, Нот беше по едно и също време изключен от организацията, която го представляваше и уволнен от ролята си в The Equalizer на CBS.

Във финала на сезона, който ще се излъчи на 3 февруари, Кари пътува до моста на изкуствата Пон дез Ар в Париж, с цел да разпръсне пепелта на Тузара в река Сена. Епизодът трябваше да включва фантастична сцена, в която той се явява на Кари на моста.

Феновете на истинския сериал може да си спомнят, че Пон дез Ар носи сантиментална стойност за двойката, защото точно там Тузара най-сетне сподели на Кари, че тя е „ Единствената “ в сезон шести.

Според източници на TVLine, креативният екип на „ И просто по този начин... " в последна сметка реши, че фрагментите, които Нот е снимал с Паркър на място в Париж, не са "неразделна част от сцената “ и че „ финалът не е бил подготвен изцяло, когато обвиняванията против Нот бяха оповестени обществено. "

На 16 декември The Hollywood Reporter разгласява изказвания, че 67-годишният артист е протегнал ръка полово на две дами - една жена през 2004 година и една жена през 2015 година

Нот насочи изказване, в което сподели на E! News: „ Обвиненията против мен, отправени от хора, с които съм се срещал преди години, даже десетилетия, са изрично погрешни. Тези истории можеше да са от преди 30 години или от преди 30 дни – не постоянно значи не – това е линия, която в никакъв случай не съм прекрачвал. Срещите бяха по взаимно единодушие. Няма по какъв начин да не се има поради времето, в което излизат тези истории. Не знам сигурно за какво се появяват в този момент, само че знам това: не съм нападал тези дами. "

Часове по-късно актрисата Зоуи Листър-Джоунс описа и личния си случай с Нот, заявявайки, че той „ непрекъснато се е държал полово несвоевременно с колежка промоутър “ и твърди, че е бил „ пийнал на снимачната площадка “, до момента в който е снимал „ Закон и ред “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР