В предварителните версии на Windows 11 скоро ще се появят

...
В предварителните версии на Windows 11 скоро ще се появят
Коментари Харесай

В лентата със задачите на Windows 11 скоро ще се върнат две полезни функции, които присъстваха в Windows 10

В предварителните версии на Windows 11 скоро ще се появят още две функции  – опцията за деактивиране на групирането на бутоните в лентата на дилемите и проявление на заглавия на прозорците паралелно до иконите на приложението. В момента, функционалностите са скрити от потребителите, само че инсайдерът Albacore съумя да ги задейства.

Потребителят на Twitter, Albacore е забелязал, че Microsoft се приближава до общественото тестване на опцията „ в никакъв случай не обединявай икони на приложения “ за лентата на дилемите в Windows 11, както и текстови етикети за по-лесно идентифициране на приложенията. И двете функционалности участват в Windows 10, тъй че е хубаво да ги забележим най-сетне да се завърнат.

В лентата на дилемите на Windows 11 в началото липсваше даже главната функционалност за час и дата при работа с няколко монитора и потребителите не можеха да плъзгат и пускат файлове в приложенията в лентата на дилемите. След недоволства от потребителите, тези варианти се върнаха и Microsoft даже сложи директния път на диспечера на дилемите, който липсваше в Windows 11.

Функциите за деактивиране на групирането на бутоните в лентата на дилемите и текстовите етикети бяха доста търсени – с над 26 000 гласа в приложението Microsoft Feedback за Windows. Възможността за преоразмеряване на менюто “Старт “ в Windows 11 също има хиляди гласове.

Освен всичко друго, доста скоро потребителите ще могат да задействат секундите в часовника на лентата със дилемите в Windows 11 или даже изцяло да скрият часа и датата от там. В момента, Microsoft анонсира огромните промени в Windows посредством новия канал Canary.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР