В предсватбена треска е Цеци Красимирова. Остават пет дни до

...
В предсватбена треска е Цеци Красимирова. Остават пет дни до
Коментари Харесай

Цеци Красимирова в предсватбена треска

В предсватбена тресчица е Цеци Красимирова. Остават пет дни до венчавката й с американския милионер Майкъл Струмейтис и тя не спи от неспокойствие дали всичко е изпипано до най-малката детайлност. Дори локални вестници в Каталуния към този момент дефинираха събитието като едно от най-бляскавите, които ще се случат в Барселона тази година.

Спряганата за някогашна тръпка на Георги Иванов - Гонзо има войска от сватбени агентки, с които всеки ден репетира сюжета на тържеството. Важно е освен по кое време ще се появят младоженците измежду гостите, само че и редът на известните реализатори, които ще пеят.

На сватбеното празненство ще участва и международна звезда, само че коя ще е тя, е изненада за гостите. В Барселона към този момент са сестрата и майката на булката. Близки приятелки на Цеци издават, че тя е нервна и напрегната и доста разчувствана от сватбата.За празненството с изключение на всички капризи са направени и специфични фланелки с имената на двамата новобрачни.

Междувременно стана ясно, че шаферка на сватбата ще бъде дъщерята на Красимирова - Джудит. Изненадващо тя удостовери слуховете, че е гадже с един от най-хубавите другари на майка си - Мариан Кюрпанов. Джудит разгласява фотография по какъв начин се целува буйно с манекена. Още преди месеци се завъртя сходен слух, само че тогава мнозина не повярваха защото дъщерята на Цеци е едвам на 20 година, а Мариан е на 40. Изглежда, възрастта не е спънка за любовта, а Красимирова утвърждава връзката им.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР