В предстоящите пленарни заседания тази седмица народните представители ще гласуват

...
В предстоящите пленарни заседания тази седмица народните представители ще гласуват
Коментари Харесай

НС ще решава за нова военна помощ за Украйна

В идните пленарни съвещания тази седмица народните представители ще гласоподават Проект на решение за даване на спомагателна военна помощ на Украйна.

Проекторешението е импортирано от Бойко Борисов, Христо Иванов, Делян Пеевски, Ивайло Мирчев, Кирил Петков и Христо Гаджев, като планува изпращането на спомагателна военна помощ на Украйна, която се състои в патрони и зенитно-управляеми ракети за С-300.

Освен това в програмата на Народно събрание е включено и второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за надзор по използване на ограничаващите ограничения предвид на дейностите на Русия, дестабилизиращи ситуацията в Украйна.

Депутатите ще проведат и първо гласоподаване на измененията в Закона за предучилищното и учебното обучение, както и първо гласоподаване на измененията в Закона за устройство на територията.

Народните представители ще проведат и второ гласоподаване на измененията в Закона за правосъдната власт, както и второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за публичните поръчки.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР