В предстоящите месеци - декември, януари и февруари - изтича

...
Коментари Харесай

Срокът на валидност на голяма част от е-винетките изтича през следващите 3 месеца |

В идните месеци - декември, януари и февруари - изтича интервалът на годност на огромна част от годишните електронни винетки за леки и лекотоварни коли до 3.5 тона, припомнят от националния дост авчик на услуги за електронно таксуване на пътни такси „ Интелигентни трафик системи “ АД.

В актуалната епидемиологична конюнктура достъпът до онлайн услуги дава улеснение и сигурност за клиентите, без да е належащо посещаване на физически търговски обекти.

Онлайн услугата на Vinetki.bg е разполагаем на всички места и когато и да е, от компютър, мобилен телефон или таблет, а покупката на електронна винетка лишава не повече от 2 минути.

Проверката на годност е допустима също онлайн на Vinetki.bg, като е задоволително въвеждането на регистрационния номер на автомобила и страната, в която е регистриран.

Vinetki.bg е уеб основана платформа за възнаграждение на електронни винетки, създадена от „ Интелигентни трафик системи “ АД, която към този момент близо две години предлага елементарно, бързо и несъмнено възнаграждение на пътните такси.
При покупка през потребителски профил клиентите получават спомагателното улеснение - увещание за изтичащ период на годност на закупената винетка. Също по този начин разполагат с история на покупките и електронна квитанция за всяка от тях.

Всички типове електронни винетки могат да бъдат закупени до 30 дни авансово на интернет платформата Vinetki.bg, както и в мобилното приложение TollPass.bg. Цените и интервалите на годност остават без смяна - уикенд винетка за 10 лева, седмична – за 15 лева, месечна – за 30 лева, тримесечна – за 54 лева, годишна за 97 лева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР