В предстоящите епизоди на любимото предаване до емблематичната и обичана

...
В предстоящите епизоди на любимото предаване до емблематичната и обичана
Коментари Харесай

Фермер сменя Караджов до Мария Силвестър в Бригада Нов дом


В идните епизоди на обичаното предаване до емблематичната и обичана водеща Мария Силвестър ще застане напълно нова бригада, отпред с един от най-колоритните участници във „ Фермата “ 8 - Калин Евтимов. Рамо до рамо с него ще бъдат съдружникът му Симеон, майсторите Димитър, Иван, Ивайло и бащата на Калин – Евтим. „ Бригада Нов дом “ ще стартира своето ново пътешестване из страната със своя специфичен кемпер, с цел да доближи до хора от разнообразни кътчета на България.

Зрителите още веднъж ще станат съпричастни с паниките и фантазиите на тези, които ориста е сложила в тежки обстановки, само че както постоянно във фокус ще е позитивната смяна и усмивките, които “Бригада Нов дом “ ще донесе в живота им. През новия сезон в поддръжка на идеите ще се включват елементарни хора, обичани лица и доброволци, съпричастни с тях. Те са персонално стимулирани, безплатно, с доста сила, предпочитание и непринуден труд да допринесат за възстановяване на живота на героите в предаването.
Реклама
Позитивно, подкрепящо, показващо положителния образец и мощно прочувствено, предаването постоянно провокира талази от съпричастност у феновете и не инцидентно се радва на редица самопризнания и оценки. За петте си сезона до момента, обичаният от дребни и огромни ефирен план е трансформирал ориста на повече от 62 фамилии и е възвърнал блясъка в очите на над 160 деца. Тази пролет по bTV обновената „ Бригада Нов дом “ дава обещание да сбъдне още фантазии и да връща усмивки – както на участниците, по този начин и на всички пред екраните.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР