В предпоследния ден от годината ние вече сме нетърпеливи да

...
В предпоследния ден от годината ние вече сме нетърпеливи да
Коментари Харесай

Jenite.bg подкаст: Каква ще бъде 2024 година, според астролoгията?

В предпоследния ден от годината ние към този момент сме нетърпеливи да разберем какво ни вещаят планетите за идната! Затова поканихме астролога Ники Момчева в нашия подкаст, с цел да ни опише в детайли какво следва през новата 2024 година Ники се занимава с астрология oт към 7 години и е по-известна в обществените мрежи като Astro Guide. В страницата ѝ можете да откриете информацията за най-различни аспекти на астрологията.

А в този момент дано разберем какво ни чака!

Това, от което всички се вълнуваме е прословутия назадничав Меркурий, който успявa да саботира всеки наш опит да се оправим със дилемите си.

" Ретроградният Меркурий стартира на 13 декември и продължава до 2 януари т.e. посрещаме новата година с назадничав Меркурий. Не бих споделила, че това е неприятно. Обичам да споделям, че всяко нещо си има и положителен, и отрицателен аспект - даже всеки един знак в астрологията ", споделя Ники.

В последна сметка, интервалът не е от чак толкоз огромно значение, колкото това по какъв начин ние реагираме на въздействието му.

" Интересното е, че 2023 година стартира с назадничав Меркурий в Козирог и в този момент завършва с него. Новата година започвa с назадничав Меркурий в Стрелец ", добавя тя.

Ники Момчева показва, че ретроградният Меркурий е интервал, в който би трябвало да преосмислим това, което сме постигнали през годината, тематиките, които са били настоящи и дали сме удовлетворени от резултатите си. Периодът се оказва и доста подобаващ да довършим работните си каузи.

Каква ще бъде 2024 година, съгласно астролoгията?

" 2024 година е последната преходна година пред едни нови още по-големи трансформации, които предстоят. След това, 3 огромни планети, които са доста мудни и специфични - Нептун и Уран - също ]е сменят знаци. все пак 2024 няма да е за отмора, ще би трябвало да се заловим за работа и то доста съществено ", изяснява Ники.

Оказва се, че съгласно нумерологията, годината попада под цифрата 8. Това е кармично число, което изобразява и знака за безконечност - каквото даваме, това и ще получим.

" през годината на фокус ще са финансовите въпроси. Подгответе се за обилие и приемане. Там, където насочим силата си ще има доста положителни резултати ", добавя Ники.

Вижте изявлението ни с Ники Момчева, с цел да разберете какво ни чака през новата 2024 година:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР