В предния автомобил е бил Сеад Колашинац, босненският бранител на

...
В предния автомобил е бил Сеад Колашинац, босненският бранител на
Коментари Харесай

Нова Информация: Въоръжен Атентат Срещу Обичани Футболни Звезди! Видео

В предния автомобил е бил Сеад Колашинац, босненският защитник на тима, а в джипа зад него е карал Месут Йозил - огромната звезда на Арсенал. С него е била и брачната половинка му - турският модел Амине Гюлше.

На видео, което се появи в обществените мрежи, се вижда по какъв начин Колашинац, който е с габарити на ръгбист, нападна мотористите и пробва да удари единия от тях.

Според полицията неговата интервенция е спечелила задоволително време, с цел да предпочетат те да избягат, с цел да не бъдат хванати на мястото. Нападателите са били въоръжени с ножове, евентуално единият е имал и револвер, а задачата е била обир при блокиране на колите и условие на пари и полезности от футболистите.

По сходен метод преди към година Анди Керъл, състезател на различен лондонски тим - Уест Хем, бе заклещен на улица в столицата, и ограбен. Той бе застрашен и с револвер. Сега полицията не разкрива, дали нападателите са имали огнестрелно оръжие.

Играчите на Арсенал са отивали на вечеря в ресторант в близост, когато са нападнати в четвъртък.

И двамата са дали показания, а през днешния ден е планувано да упражняват обикновено с тима си. Според близки до фамилията на Йозил, той е изискал отмора, с цел да е покрай брачната половинка си, която била в потрес. Месут е останал в джипа при нападението, точно поради наличието на Амине в колата.

Leaked video of someone attempting to hijack Mesut Özil’s car & Sead Kolasinac jumping out to protect his Arsenal team-mate. [@smhjaames] #afc pic.twitter.com/IPhmGOIIA6
— afcstuff (@afcstuff) 25 юли 2019 г.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР