В предколедния уикенд и празничните дни очаквайте специални издания на

...
В предколедния уикенд и празничните дни очаквайте специални издания на
Коментари Харесай

„Събуди се” и „Здравей, България“ със специални издания

В предколедния уикенд и празничните дни очаквайте специфични издания на предаването „ Събуди се " и утринния блок „ Здравей, България “.

В събота в „ Събуди се “ водещата Лора Крумова и нейните посетители ще създадат преглед на отминаващата 2017 година Каква беше годината? Какво ни разсмиваше и какво ни разплакваше? Кой ни накара да се гордеем и какво ни накара да се замислим? Репортерите на NOVA ни напомнят последните 12 месеца, а последствията и уроците ще проучват политологът Татяна Буруджиева и социологът Евелина Славкова, Елена Поптодорова и анализаторът Кузман Илиев. Финал на годината ще сложат Милен Цветков и Любен Дилов - наследник.

В неделя очаквайте един от последните мохикани – учителя Теодосий Теодосиев или има място за Господ в храма на науката. Водещата Лора Крумова ще беседва и с артиста Юлиан Вергов – отвън разпоредбите за положително държание, за „ Откраднат живот “ и още нещо.

В рубриката „ Къси разкази “ Мария Йотова споделя историята на един професионален Дядо Коледа - да накараш децата на едно цифрово време да имат вяра в чудеса.

В студиото ще видите и Азис и неговия бенд онлайн с песни за душата - в балканския мотел има място за всички ни.

Актрисата Катерина Евро застава пред камерата на NOVA в искрено изявление пред Мариян Станков-Мон Дьо, с цел да опише за хубавите и тежките моменти в живота си.

От 25 до 27 декември, до момента в който Виктор Николаев чества Коледа, в "Здравей, България " влизат гост-водещи - водещата на Новините на NOVA Марина Цекова ще партнира на известни персони в трите празнични дни. В понеделник, на Коледа, един от най-известните готвачи ще държи под око приготовленията за празника. Във вторник вниманието ни ще открадне основателят на един от най-успешните български сериали, a в сряда празничните дни ще завършат в компанията не на един, а на двама гост-водещи – феновете ще бъдат с индивида, който владее времето и с един от майсторите на комедията у нас.

Не пропускайте "Събуди се " в празничните събота и неделя с водещ с Лора Крумова от 8.00 до 10.00 ч. и „ Здравей, България “ на 25, 26 и 27 декември от 07.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР