В предишните си идвания в Пловдив Горан Брегович никога не

...
В предишните си идвания в Пловдив Горан Брегович никога не
Коментари Харесай

Идеологът на балканския етно стил Горан Брегович пожелава разходка из Пловдив и рибни ястия

В предходните си идвания в Пловдив Горан Брегович в никакъв случай не е разполагал с време, с цел да прегледа града. Следвалият философия и социология основател на „ Бело дугме” има интерес към историята и любознанието му към многовековния Пловдив повишено след концерта му на Античния спектакъл. Организаторите от продуцентска компания АРТ БГ споделиха, че са подготвили за звездата панорамен тур. А персоналната му стратегия включва още средиземноморска диета, обичайната преди концертите му. Тя се състои от червен хайвер, лосос риба, морски език, огромни количества свежи салати, а едвам след концерта – 10 бутилки шампанско Дом Периньон. Както се майтапят от екипа на концерта: „ ще се вдигне тост за балканската дружба, която докара Брега в България и в забележителния Пловдив”.
Коледните и новогодишните празници карат хората да отварят сетивата си за положителното, а от продуцентския екип описват една забавна история за пословичната благотворителност на Брегович. За Нова година, преди няколко години, поканил всички свои музиканти и реализатори със фамилиите им в Палермо, напълно на негови разходи. Станал баснословен ваучър. Това напълно не е единствения път, когато той прави запаметяващ се жест за хората, с които работи и които той усеща като част от фамилията му.
Влудяващият меломаните по целия свят със своята свободна, вихрена интерпретация на присъщите балкански ритми Горан Брегович за следващ път безапелационно ще ни изнесе урок за какво би трябвало да обичаме балканската музика. Заедно със своя Оркестър за сватби и погребения и вокалните съкровища от България, с които той от години обикаля международните подиуми - сестрите Людмила и Даниела Радкови, ще ни подарят вълнуващи моменти в навечерието на светлите декемврийски празници.
С билети, на цени от 30 до 60 лева, можете да се снабдите онлайн и от всички каси на Ивентим: билетен център пред общината, каса Античен спектакъл, Туристически и информативен център пл. „ Римски стадион”, Дом на културата „ Б. Христов” и други
Зарадвайте себе си, своите близки и другари! Очакваме Ви!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР