В предаването „Тази сутрин по бТВ Михаил Миков, каза че

...
В предаването „Тази сутрин по бТВ Михаил Миков, каза че
Коментари Харесай

Михаил Миков: Няма изненада в това, че президентът свиква КСНС

В предаването „ Тази заран " по бТВ Михаил Миков, сподели че президентът привиква КСНС и в това няма изненада, удачно президентът е решил да разиска с политическите сили тематиката за Република Северна Македония. „ Има ясна позиция, призната от Народното събрание и към този момент няма проверка в нея. Тази позиция би трябвало да се извършва. За страдание изтекоха сигнали от непознатата преса за някакъв различен метод, само че ще забележим. Няма ясни доказателства, че Македония е изпълнила критериите към България за участие в Европейски Съюз. "

В съдружното съглашение има неща, чиито периоди за осъществяване са надалеч отвън този 4-годишен небосвод, счита Миков. „ Например - бъдещето на нуклеарната енергетика, толкоз е хетерогенен съставът и мненията по отношение на АЕЦ „ Белене " и „ Козлодуй ", че този въпрос няма никога да бъде решен от това съдружно държавно управление ".

Не е ясна и законодателната стратегия, кои цели от това съглашение ще бъдат изтеглени напред, добави още Миков. „ Има една обща линия в днешното ръководство, че то не знае, само че не желае да пита, не желае да чете. И доказателството с мораториума е най-видим. Какво значи сюрпризирани, излъгани - това не е детската градина ".

Волята е едно, опциите са друго, резултатите трето, по този начин разяснява Миков въпросът с оставката на основния прокурор Иван Гешев. „ Има тежки проблеми в тази сфера, те се знаят от нас, само че и нервират европейските ни сътрудници ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР