В предаването Тази неделя по Бтв Даниел Митов, каза че

...
В предаването Тази неделя по Бтв Даниел Митов, каза че
Коментари Харесай

Даниел Митов: В момента е важно България да има редовно правителство

В предаването „ Тази неделя " по Бтв Даниел Митов, сподели че той персонално избира да гласоподава на хартия, не че не може да гласоподава и с машина. „ Няма технология на този свят, която да не може да не бъде пробита. Този диалог за флашките, който потегли, е изцяло легитичен. Неслучайно Конституционният съд в Германия е забранил гласуването с машини. Давам логиката на друга демократична страна. Холандците също гласоподаваха с машини и се върнаха на хартия. Технологиите са хубаво нещо, когато бъдат употребявани вярно и транспарантно. А изборите би трябвало всички да сме уверени, че са транспарантни и не може да се заиграваме с вота на хората. Съществуват доста догатки за това по какъв начин може да бъде пробита тъкмо тази система, която е въведена за една нощ у нас в зала ".

Невалидните бюлетини и сбърканите протоколи се усилиха, когато се вкараха преференциите, изясни Митов. „ Проблемите, когато има такива, би трябвало да се вземат решение цивилизовано, а не с викове по улиците ".

В момента тематиката е дали България ще има постоянно държавно управление, тематиката е по какъв начин да излезем от енергийната и инфлационната рецесия, безапелационен е Митов.

В момента е значимо България да има постоянно държавно управление, за мен е значимо да стартираме да си приказваме по проблеми за Джемкор, по проблеми за какво са поети да бъдат затворени „ Мариците ", тези въпроси би трябвало да бъдат обследвани, би трябвало да имаме бюджет, който е стабилен и здрав, добави Митов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР