В предаването: Спортен уикенд очаква София, а двете събития, които за

...
В предаването:
Спортен уикенд очаква София, а двете събития, които за
Коментари Харесай

“В темпото на Кари“, 07.10.2023 с Владимир Иванов, Дамян Диков, Ренета Камберова и Йоанис Александров

В предаването:

Спортен уикенд чака София, а двете събития, които за малко деляха една дата, в последна сметка ще се проведат без значение едно от друго. Вечното дерби сред Левски и ЦСКА ще се организира на Национален стадион Васил Левски през днешния ден, а на следващия ден, на 8-ми Октомври някои от нас ще станат очевидци, а други ще се впуснат в 40-тото издание на Софийския маратон. Коментираме събитията със спортния публицист и футболен експерт Владимир Иванов и изпълнитления шеф на “София - европейска столица на спорта - Дамян Диков.

 

В графа “Шампионите ” се срещаме с една някогашна прелест, която продължава да дава на спорта и след края на спортната си кариера. Ренета Камберва е международна и безспорна световшна шампионка, както и бронзова медалистка от ОИ в Рио през 2016-та година в художествената гимнастика, а към днешна дата е ръководител на съдружие “Пазарджик спортува ”, което стои зад голям брой спортни начинания, ориентирани както към професионални спортисти, по този начин и към фенове. Рани, добре пристигнала “В темпото на Кари ”!

 

В същата графа ви срещаме и с Йоанис Александров, който преди година се трансформира в първия българин, подписал в професионалната бейзболна лига, в тима “Чикаго Къбс ”. Една година по-късно той към този момент е минал през новобранската му лига в Доминиканската република и продължава насочен пътя си към мейджърлийг - една предизвикателна задача, само че имаме вяра по силите му.

 

Вижте целия епизод във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР