В предаването Референдум снощи бяха публикувани резултати от социологически сондаж,

...
В предаването Референдум снощи бяха публикувани резултати от социологически сондаж,
Коментари Харесай

Българите не искат държавата ни да се срине до „евразийски бантустан начело с Радев“

В предаването Референдум нощес бяха оповестени резултати от социологически сондаж, в който 66 на 100 от жителите желаят да бъде формирано ново държавно управление. Само 32 на 100 не желаят това да се случи. Да не забравяме, че този сондаж е юридически в дни на извънредно високо политическо напрежение, издание на " записа " и така нататък Въпреки това, две трети от българските жители желаят ново държавно управление - явно рационално оценявайки рисковете, пред които са изправени страната и обществото в изискванията на сегашния политически и институционален разпад.

Оказва се обаче, че останалата една трета - 32 на 100 - която и без друго включва русофилските безродници, жертвите на великоимперската агитация, печелившите от олигархичната политическа и стопанска власт в България, на процедура ръководи страната посредством едноличната власт на " служебния " грабител, който на процедура отхвърля да съобщи присвоената власт на законните институции на парламентарната република.  

Тази обсада на демократичния развой стана допустима с помощта на партизанските спорове и разправии измежду българските политически партии, по-голямата част от които декларират и сякаш отстояват своята проевропейска и атлантическа ориентировка. Ако не желаем страната да се срине до статут на евразийски бантустан отпред с радев - изисквайте от хората, за които сте дали своят вот НЕЗАБАВНО да положат нужните старания за основаване на демократично парламентарно болшинство и отговорно демократично държавно управление през идващите няколко дни. Не разполагаме с повече време за партизански дрязги и размотаване!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР