В предаването "Просто Диков" по телевизия Би Ай Ти вицепремиерът

...
В предаването "Просто Диков" по телевизия Би Ай Ти вицепремиерът
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Ще се отива на съд с медиите, започва войната на таралежите

В предаването "Просто Диков " по телевизия Би Ай Ти вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила разяснява абсурда с журналиста Виктор Николаев и поставения от него ултиматум за опрощение от националните медии.

Ще се отива на съд, няма по какъв начин. Не мисля, че е подходящо натрапването на думата ултиматум, би трябвало да се одобри като жест на благосклонност, да дам опция на тези медии да се извинят и да се спести ходенето по юристи и съдилища. Дадох 24 часа, най-много на Българска национална телевизия и БНР, тъй като не е редно един вицепремиер да съди държавната телевизия и радио, сподели Симеонов.

Симеонов изясни, че откакто е избухнал абсурдът, медиите са наложили ембарго върху неговата персона и се възмути, че нито една от националните малките екрани не са потърсили за коментар нито него, нито Виктор Николаев, а думите му са извадени от подтекста.

На мен ми е вменено закононарушение от тези четири медии, а те излъгаха. Журналистическата нравственос беше нарушена, с цел да се покаже един изверг, за това аз желаех опрощение, не го получих и ще влезем в правосъдни каузи. Спрямо мен беше вменено едно измислено закононарушение. Исках да обясня на Николаев, че методът, по-който се действа към Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила, може да се приложи към всеки един, даже и публицист, добави Симеонов.

Въпреки поръчката си за завеждане на дело за клюка, вицепремиерът сподели, че не е уверен, че ще го завоюва, като за причина уточни независимостта на правосъдната система.

Според Симеонов сега против него се води обща акция и има координирана офанзива.

Нека огромните малките екрани, тези двете (БТВ и Нова телевизия - бел.ред.), да не си фантазират, че всяка заран може да имат в утринния блок сервирана закуска пиле на грил. Някой път може да им се случи и таралеж. Така че почва войната на таралежите, добави Валери Симеонов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР