В предаването „Пресечна точка“ по Нова ТВ народният представител от

...
В предаването „Пресечна точка“ по Нова ТВ народният представител от
Коментари Харесай

Богданов е победителят в дебата по Нова телевизия

В предаването „ Пресечна точка “ по Нова ТВ националният представител от Вътрешна македонска революционна организация Красимир Богданов отбрани националния интерес на България, в спор с претендентите за народни представители Цецка Бачкова от Демократична България и Пламен Ралчев от „ Изправи се! Мутри вън! “. Темите на дебата бяха: обществена политика, обучение и външна политика.
„ Вътрешна македонска революционна организация трансформира тематиката за Македония в съществена за българската външна политика. България не би трябвало да отстъпва от ползите си. Не би трябвало да разрешаваме подигравка с предишното ни, езика ни, паметта на предците ни и българите дали живота си за национално обединяване “, съобщи депутатът от Враца.
Повод за думите на Богданов стана коментарът на представителя на Демократична България, в който беше декларирано, че България и Северна Македония имат общо европейско бъдеще и би трябвало да се загърби предишното. На обвиняванията, че тематиката „ Македония “ се употребява за трупане на избирателен рейтинг Богданов отговори:
„ Явно Вътрешна македонска революционна организация е в 127 годишна предизборна акция, тъй като ние в никакъв случай не сме забравяли за нашите сънародници в Македония, които и до през днешния ден са подложени на геноцид, поради българското си съзнание “. Той напомни, че сега Северна Македония протака съзнателно работата на двустранната комисия за определяне на историческите обстоятелства и употребява скъпо платени лобисти, каквито за жалост има и в България. Богданов подари на водещия Михаил Дюзев най-новата книга на ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов „ Забравените апостоли на Македония “, с апела да среща гостите си с Македонския въпрос, преди да показват „ умело “ мнение.
По тематиката за обществената политика на България депутатът в 44 Народно събрание акцентира, че препоръчаните от тях ограничения напролет на 2020 година са въведени в края на същата година, а точно финансова помощ за пенсионерите, бизнеса, туризма, фамилиите и децата. Красимир Богданов е безапелационен, че тези ограничения би трябвало да станат с непрекъснат темперамент, тъй като българите би трябвало да усещат поддръжката на страната, освен по време на рецесия. С непрекъснат темперамент би трябвало да бъдат и измененията в българското обучение. А точно действителна финансова оценка на учителския труд, който, като се изключи че е предопределение е и извънредно виновен. Патриотът напомни, че от доста години се приказва за въвеждането на електронни учебници, а това все се е отлагало и едвам по време на рецесията, ускорено се е въвело технологизирането на образователния развой. От Вътрешна македонска революционна организация към този момент са почнали реализацията на концепциите си с въвеждането на предмета „ Родинознание “, както и реализирането на военно образование. С тези патриотични начинания ще се възпитават и отглеждат едни почтени, и горди български деца.

Вътрешна македонска революционна организация е с номер 1 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР