В предаването „Панорама по БНТ Венко Сабрутев, каза че България

...
В предаването „Панорама по БНТ Венко Сабрутев, каза че България
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Ние срещнахме саботаж от ИТН относно реформата в КПКОМПИ

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Венко Сабрутев, сподели че България се намира в внимателен миг, без държавно управление, без парламент рискуваме да изпаднем в дълбока икономическа и политическа рецесия. „ Трябва да се одобри актуализацията на бюджета, да се осъществят антикризисните ограничения, да се набират средствата за новите енергийни обезщетения и да актуализираме пенсиите - това са вътрешните аргументи. Външните - с цел да не изпуснем тези 13 милиарда лв. по Плана за резистентност. Трябва да създадем над 20 законодателни промени. И последно - битката с корупцията, с цел да я осъществяваме тази промяна в КПКОНПИ. "

Подкрепата ще забележим по време на гласуванията, съобщи Сабрутев. „ Господин Петков ще направи диалози с обособени народни представители. Не мога да разясня дали има обещания, това е въпрос към Петков ".

Краткият отговор на въпроса вероятен ли е кабинет с различен министър-председател е не, безапелационен е Сабрутев. „ Ние срещнахме бойкот от Има Такъв Народ по отношение на промяната в КПКОМПИ ".

Беше формирана една четворна коалиция, комплицирана коалиция и това, което е като неточност от наша страна е да си мислим, че може подобен комплициран формат четири партии да се въртят към нашия главен приоритет - нулева приемливост към корупцията, съобщи още Сабрутев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР