В предаването Панорама по БНТ проф. Николай Габровски, каза че

...
В предаването Панорама по БНТ проф. Николай Габровски, каза че
Коментари Харесай

Николай Габровски: Надявам да има малко разум и да се реализира този проект

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия проф. Николай Габровски, сподели че от време на време и той се пита за какво се е съгласил да е претендент за министър председател. „ Истината е, че България сега е в неволя. Проблемите са се натрупали. Ние през днешния ден сме в навечерието на едни нови избори, които ще доведат най-вероятно до същото, което следим в този момент. Мисля, че това е доста сериозен проблем и той би трябвало по някакъв метод да бъде преодолян. Когато се случи някаква неволя, има хора, които стоят в профил и гледат, има хора, които отиват и оказват помощ. В този случай взех решение да изляза от зоната си на персонален комфорт и да се опитам да трансформира тези събития ".

Аз съм удовлетворен от консултациите, които организирахме, съобщи Габровски. „ Партиите пристигнаха на среща. Моята задача беше да направя един акт на гражданска самодейност, която да покаже, че има хора, които се вълнуват от това, което се случва и най-важното хора, които са подготвени да създадат една крачка за решение на проблемите, а освен да разясняват какъв брой зле е ситуацията. "

Със сигурност ще вкарам кабинет, аз се надявам, когато се видят лицата в този кабинет, когато се види същинската воля да се случи нещо по-добро, се надявам да има малко разсъдък и да се осъществя този план, съобщи Габровски. „ Екипът е съвсем изцяло подготвен, всеки един от тях е експерт "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР