В предаването „Панорама по БНТ Гроздан Караджов, каза че правителството

...
В предаването „Панорама по БНТ Гроздан Караджов, каза че правителството
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Не може да се управлява с ултиматуми и с лозунги

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Гроздан Караджов, сподели че държавното управление е паднало поради неумението на главната партия да ръководи с консенсус. „ Неумението на водещата партия да води съдружни диалози, да стига до решения с консенсус. Това е повода да не се осъществя този втори мандат, който беше върнат. Много пъти някой не е натискал копчето. "

Има Такъв Народ не беше поканен в договарянията, а по безочлив метод се отива да се пазарят депутатски души - кой е отговорен, попита Караджов. „ Не може да се ръководи с ултиматуми и с лозунги. Не може всеки, който не е склонен с Политическа партия, да бъде именуван мафия или зложелател. Това са тоталитарни техники. Изключително манипулативна е тезата, че поради пари е паднало държавното управление. Разправията беше за какво по този метод в 12 без 5 беше вкаран бюджетът ".

Зависи при кой ще отиде третият мандат, Има Такъв Народ няма да сложи нито едно изключващо изискване и нито една алена линия, съобщи Караджов. „ Дотук съм чул единствено надменно и с ултиматуми да се слагат такива червени линии. Както управляваха, по този начин си изгубиха държавното управление. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР