В предаването Панорама по БНТ Десислава Атанасова, каза че информацията

...
В предаването Панорама по БНТ Десислава Атанасова, каза че информацията
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Крайната цел е България да има правителство

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Десислава Атанасова, сподели че информацията от министър Демерджиев за атентата против Гешев, беше шокираща. „ До момента всички изкавания бяха в тенденция на това, че фамилията на Гешев е било в автомобила и фамилията, и децата са били застрашени. В никакъв случай това не стана прелестно сред институциите да има сходни недоразумения. До този миг в НСО пък въобще няма информация. Разчитам, че виновните управляващи ще изяснят какво в действителност се е случило, ще бъдат разкрити причинителите на този акт ".

Нашето изпитание в политиката е да градим мостове, не да разрушавам, съобщи Атанасова. „ Логично е да продължаваме напъните за това България да има постоянно и устойчиво държавно управление. В този смисъл, мисля че към момента не е напълно привършен шансът за държавно управление, не е напълно привършен шансът да водим разговор. "

Крайната цел е България да има държавно управление, безапелационна е Атанасова. „ Тук можем да си приказваме за игри, само че би трябвало да посочим и играчите, тъй като в началото ние, оценявайки вота на българските жители, неведнъж заявявахме, че сме подготвени на взаимни отстъпки в името на стабилността. Компромис беше да кажем, че сме съгласни да не предлагаме държавно управление с първия мандат, а да водим диалози за държавно управление с втория, само че с ясна разчетена отговорност, стратегия по политики, цели и посланичество в това държавно управление, което ясно регистрира вота на българските жители, а той е явен - ГЕРБ-СДС е първа политическа мощ. Ние изработихме дружно законодателна стратегия. Очаквахме доброжелателно отношение, чакахме праволинейност. Всъщност тази управническа стратегия на сътрудниците от Политическа партия в някои елементи беше намерила отражение на нашите бележки, по някои тематики ние спор нямахме, само че по други имаше толкоз съществени несъгласия, че не можеше да служи за структура за някакво общо ръководство. И не на последно място, кабинетът, който те оповестиха, даже не беше ни обявен. Ако някой желае да бъдем сътрудници, в случай че желае да получи поддръжка от нас, единствено че ние имаме гласоподаватели, ние сме партия система, имаме правила и можем да подкрепим някого, само че той би трябвало да си дава сметка, че ГЕРБ-СДС е първа политическа мощ. И следва да се разисква, когато се води диалог какво е постижимо и какво не. "

Вариантите са няколко - първият мандат, несъмнено, че е наша отговорност, съобщи още Атанасова. „ Ясно е, че има партии, с които можем да приказваме по цели и партии, с които не можем да участваме в ръководство, тематики, по които можем да намерим единодушие ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР