В предаването „Панорама по БНТ Делян Добрев, каза че ГЕРБ

...
В предаването „Панорама по БНТ Делян Добрев, каза че ГЕРБ
Коментари Харесай

Делян Добрев: Инфлацията в България е два пъти по-висока, отколкото в ЕС

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Делян Добрев, сподели че ГЕРБ счита, че би трябвало да имат избори по най-бързия вероятен метод, тъй като страната се намира в безпорядък. „ Не сме сигурни, че ще спечелим, само че значимото е хората да кажат своята воля и да намерим непоклатимост. Ние в съпротива успяхме да създадем значително неща, да вземем за пример обезщетенията за скъпия ток на бизнеса са напълно на ГЕРБ. "

Инфлацията в България е два пъти по-висока, в сравнение с в Европейски Съюз, съобщи Добрев. „ Икономическият напредък в България - 4,5% е растежът на стопанската система в България, а междинното в Европа е 5,2%. Инфлацията ни е най-висока, икономическият напредък е най-нисък, и това хората го усещат по джоба си ".

Август месец няма да има газ, тъй като не са обезпечени количества, няма подписани контракти, няма открити танкери, безапелационен е Добрев. „ Азерският газ се купува два пъти по-скъпо, в сравнение с е по контракт, тъй като сме в невъзможност, тъй като газ няма ".

Някой желае да вкара 1,5 милиарда в Плана за развиване лобистки планове и ние ще загубим пари поради това, съобщи Добрев. „ Ако го бяха вкарали предходната година май месец, към този момент щяхме да усвояваме и средства от него ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР