В предаването Панорама по БНТ Даниел Митов, каза че трудно

...
В предаването Панорама по БНТ Даниел Митов, каза че трудно
Коментари Харесай

Даниел Митов:Трудно ще бъде да се прогнозира дали ще успеем да съставим редовно правителство

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Даниел Митов, сподели че мъчно е да се предвижда дали ще съумеят да сформират постоянно държавно управление, мъчно е да се предвижда и какво ще бъде то. „ Истината е, че българската страна има потребност от постоянно държавно управление. Този парламент би трябвало да излъчи кабинет, ние ще създадем всичко допустимо това да се случи, само че по тази причина би трябвало да се стартират съществени диалози по политики, би трябвало да са доста съответни и да има единодушие към тях ".

Действията ни в Народното събрание са рационални - когато става въпрос за хартиената бюлетина, да вземем за пример, прибързаното безогледно въвеждане на 100% машинно гласоподаване, лиши една част от българските жители от право на глас, тъй като вкарва неофициален софтуерен ценз, счита Митов. „ И немският парламентарен съд го е споделил - изборният развой би трябвало да бъде проследим от най-необразования човек от началната до крайната точка. Това е нашата мотивация да подкрепим едно такова предложение на Българска социалистическа партия. Близо 2 година обсъждаме този проблем. "

Изградихме болшинство и към военната помощ за Украйна, добави Митов. „ Около рационални политики може да се сформират болшинства в българския парламент. Но ме тормози тъкмо това гласоподаване по Ф-16, където Политическа партия се сцепи ".

Бойко Борисов в последните години и месеци показва държавническа зрялост, той знае доста добре какво би трябвало да се прави за страната и обществото, безапелационен е Митов. „ Благодарение навръх Борисов постигнахме решенеи за РСМ, по решението на Еврозоната, даването на военно-техническа поддръжка за Украйна. Той знае доста добре, че партийният интерес би трябвало да отстъпва от време на време пред публичния и пред държавния интерес. Ние започваме да вършим взаимни отстъпки, само че те сякаш не се правят оценка ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР