В предаването „Панорама по БНТ Даниел Лорер, каза че днес

...
В предаването „Панорама по БНТ Даниел Лорер, каза че днес
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Газ има сега, газ ще има и през зимата

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Даниел Лорер, сподели че през днешния ден е станало ясно, че в българския парламент не са се намерили задоволително смели депутати, с които да тръгнат към бъдещето на България. „ Ние казахме извънредно ясно на всички наши гласоподаватели, че няма да създадем компромис с едно - да има корупция в тази страна. За страдание единият от съдружните сътрудници Има Такъв Народ реши, че той не желае да работи в тази посока и дружно с опозицията смъкна държавното управление. това значи, че ние нямахме болшинство. Нашата работа беше да убедим самостоятелни депутати, че бъдещето на България си заслужава техния глас. Намериха се няколко, които подвигнаха глава, само че не те бяха задоволително. "

Ние може да имаме недоразумение по избрани тематики, само че не би трябвало да се слага под въпрос държавното управление, което работи за България, изясни Лорер.

Нас не ни е боязън да управляваме, когато имаше тройна рецесия, не ни е боязън и да не управляваме и да сме в съпротива, съобщи Лорер. „ Невъзможно е в българския парламент, какъвто е в този момент, да бъде открито болшинство за работа. И по тази причина сме скептични, че третият мандат би имал триумф в тази посока ".

За да може България да получи парите по Плана, тя би трябвало да свърши 22 промени, някои са към този момент в Народното събрание, само че други се координират, на публични разисквания и така нататък изясни Лорер. „ На процедура работата по приемане на тези промени е извънредно огромна и не може да се случи за седмица-две ".

Фалшива е тезата, че България е изгубила парите по Плана за възобновяване и резистентност, безапелационен е Лорер. „ Относно цената на бензина, това също е подправена теза. Бензинът е оръжие на геополитическа война. "

Газ има в този момент, газ ще има и зимата, същинският въпрос е за какво България беше оставена на колене с един-единствен снабдител на газ, съобщи Лорер.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР