В предаването Панорама“ по БНТ бившият служебен министър-председател Гълъб Донев,

...
В предаването Панорама“ по БНТ бившият служебен министър-председател Гълъб Донев,
Коментари Харесай

Гълъб Донев: През цялото време решавах проблеми

В предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия някогашният длъжностен министър-председател Гълъб Донев, сподели че държавното управление на Петков падна след избор на съмнение в Народното събрание. „ Този избор на съмнение беше за това, че държавното управление беше вкарало България в голям брой рецесии. Аз когато поех ръководството на страната нямаше социална система, която не беше в рецесия. През цялото време решавах проблеми, не да диря комфорт и да подлагам на критика. Но когато е имало градивни рецензии, това е един от демократичните механизми, които държат изпълнителната власт в кондиция. Никога не съм си разрешавал неконструктивна рецензия към предходните “.

С всяка касова записка и зареждане в бензиностанциите, българските жители заплащат грешките на държавното управление, безапелационен е Донев. „ Ние свалихме цените на горивата от 3.20 лева на 2.20 лева Ние знаем от каква база потегля постоянното държавно управление. Сега цените още веднъж вървят нагоре. “

Това, което прравителството прави за Украйна за момента е повече в областта на говоренето, счита Донев. „ Какво стана с дерогацията за съветския нефт. Правителството анонсира огромна победа, единствено че тук говоренето сред държавното управление и Народното събрание в действителност не е на равнище, тъй като Народното събрание не се съобрази със мнението на Съвета по сигурността в Министерски съвет. Какво стана с вноса на украинското зърно, слънчоглед. Едно решение – по-късно какво стана, имаме отсрочване. Какво стана с продажбата на нуклеарните реактори за „ Белене “? Тихомълком държавното управление одобри позицията на президента за всички тези дейности, които доста героично се говореше “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР