В предаването Още от деня“ по БНТ Владислав Панев, каза

...
В предаването Още от деня“ по БНТ Владислав Панев, каза
Коментари Харесай

Владислав Панев, ДБ: Като че ли в парламента всички са в предизборна фаза

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Владислав Панев, сподели че депутатите би трябвало да си приказват, би трябвало да има разговор, по този начин се взимат решения. „ Особено в парламент, в който най-голямата група няма и 70 депутата. Решения би трябвало да се взимат със единодушие на 3-4 групи “

По думите му болшинството от партиите са в предизборна акция.

Ние считаме, че настоящето състояние не е положително за България. Харчим парите, вместо да ги влагаме мъдро. Липсата на парламентарно болшинство води до безотговорни решения. Ние сме за държавно управление, което е прореформаторско настроено, само че не виждам такова в този парламент. Всички би трябвало да създадем взаимни отстъпки, които не трябва да минават избрани граници. Ние няма да подкрепим държавно управление с първия мандат. За втория зависи от „ Продължаваме промяната “. Надявам се да се реализира единодушие от депутатите за решение на рецесиите, в които се намира България, означи Панев.

Според депутата от „ Демократична България “ има възможност ГЕРБ да поддържат държавно управление на малцинството с втория мандат.

Панев посочи, че занапред предстоят диалози кои партии биха влезнали в държавно управление на малцинството. И добави, че мъчно вижда Българска социалистическа партия като евентуален сътрудник.

Той разяснява и тематиките в дневния ред на изключителното Народно заседание на следващия ден.

Утре ще гледаме в пленарна зала и ще вземе решение за енергийните обезщетения. Ние от „ Демократична България “ ще предложим решение, което хем да компенсира компаниите, хем да ги стимулира за вложения. Ще предложим по-големи обезщетения, против ангажимент за вложения в енергийна успеваемост, сподели Панев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР