В предаването Още от деня“ по БНТ Цветеслава Гълъбова, каза

...
В предаването Още от деня“ по БНТ Цветеслава Гълъбова, каза
Коментари Харесай

Д-р Цветеслава Гълъбова: Днешното напрежение в парламента е недопустимо поведение

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Цветеслава Гълъбова, сподели че станалото в Народното събрание може да се прочете по един-единствен метод – това е неприемливо държание, това е срам и проваляне. „ Това не може да се случва в постройката, където са се събрали 240 наши избраници, те да демонстрират такова равнище на държание. Категорично, това още веднъж се случва на 1 юни “.

Излиза се доста мъчно от това положение, тъй като към този момент прекалено много обиди, квалификации са казани, прекалено много обещания, които не са изпълнени, споделя се едно, прави се друго, всичко това води до омерзение у нас гласоподавателите, добави Гълъбова. „ Това е за жалост, тъй като гласоподавателите са тези, които избираме, утежнява обществено-политическата конюнктура и прави нашата народна власт по-малко законна, защото на избори отиват по-малко от 40% от хората, които имат право на глас. Партиите би трябвало да се прочистят от такива детайли. Във всички партии съм сигурна, че има качествени хора, които са честни. Но ние виждаме най-грозното лице на партиите. “

Слава Богу, политиците не са психологично заболели хора, само че са несъмнено хора, които имт проблеми с характери, с личностовата си конструкция, счита Гълъбова. „ Определено имат съществени дефицити в областта на морала, доста съществени “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР