В предаването Още от деня по БНТ Румен Христов, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Румен Христов, каза
Коментари Харесай

Румен Христов: Важните за държавата приоритети трябва да загърбват партийните приоритети

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Румен Христов, сподели че държат да има подписано съдружно съглашение. „ Но с цел да има съгласие, би трябвало да има диалози. Няма да успеем в границите на един-два часа да решим несъгласията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, само че самият факт, че те имат предпочитание да продължат тези диалози, демонстрират че посоката е вярна ".

За да избегнем всички неразбирателства, които се получиха в последно време, би било добре да имаме нещо като документ, без да разясняваме по какъв начин би се посочил той, въпреки че ние държим да бъде коолационно съглашение, то да бъде по-подробно, изясни Христов.

Ние сме националноотговорни обединения - и ГЕРБ, и Съюз на демократичните сили, България има потребност от постоянно държавно управление и по тази причина ние се съгласихме да не осъществяваме първия мандат, да не представим министри в кабинета, първата ротация да бъде от страна на Политическа партия, само че най-лесно е да се счупи едно държавно управление, само че какво печели от това България, попита Христов. „ Много се колебая, в случай че държавното управление е служебно, да имаме късмет да бъдем присъединени към Шенген. Важните за страната цели би трябвало да загърбват партийните цели ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР