В предаването Още от деня“ по БНТ Николай Стоянов, каза

...
В предаването Още от деня“ по БНТ Николай Стоянов, каза
Коментари Харесай

Журналистът Николай Стоянов: Възможно е още имена на българи да излязат в разследването срещу OneCoin

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Николай Стоянов, сподели че не мисли, че нещо се е трансформирало с ареста на сътрудничката на Ружа Игнатова. „ Въпросната дама, която е била екстрадирана, да, била е неин доближен чиновник, била е все едно шеф на юридическия й отдел, само че нищо не подсказва, че тя е поддържала някакъв контакт с Игнатова след изгубването й. Така че това надали ще даде огромна диря към това къде се намира Ружа “.

Сигурна информация къде е Игнатова няма, в случай че ме бяха питали преди година – бих споделил, че най-вероятно е мъртва, тъй като да изчезнеш толкоз дълго време напълно в днешния цифров свят е съвсем необикновено, изясни Стоянов. „ Но това, че ФБР вкараха Игнатова в листата с 10-те най-издирвани лица, за мен е някакъв знак, че те може би знаят освен това от нас “.

Темата за Ружа Игнатова е забавна, в този случай има всичко, съобщи Стоянов. „ Има любовници, невярност, люксембургски шпиони, арабски шейх. “Уанкойн “ е замислено в началото още като машинация, тя не се разграничава от пирамидите, които помним, просто нейната опаковка е криптовалута “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР