В предаването Още от деня“ по БНТ Михаил Миков, каза

...
В предаването Още от деня“ по БНТ Михаил Миков, каза
Коментари Харесай

Михаил Миков: Ще има кабинет - принудителен, скандален и в зародиш компрометиран

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Михаил Миков, сподели че протичащото се в България разкрива тежки язви в правосъдната власт, несъмнено и борба за превъзходство и борба за вероятност. “

Аз считам, че ще има кабинет, той ще бъде един насилствен, след дълги страдания, един абсурден и в зародиш злепоставен кабинет, съобщи Миков. „ Чистки в администрацията, координиране на ръководители на служби и така нататък – това е неприемливо да се мисли, камо ли да се приказва. В този диалог лъсват и връзките в болшинството вътре. Това, което излезе от този запис е дъното, по-надолу не може. Очевидно, че ГЕРБ са подготвени да преглътнат всички в името на болшинство и присъединяване в кабинет “.

Цената ще бъде доста висока, уповавам се че българските жители ще осъзнаят какво се случва, в какъв филм на политическото дъно вземат участие и това ще отрази на изборите през есента, счита Миков. „ Но в това време тази цена ще я заплащат и доста от политиците, които не вземат участие в това. Ще има омерзение на гласоподавателите, по-ниска изборна интензивност. На терена не се появява нищо, което да върне доверието в политиката “.

Властите са във взаимоотношение, разграничени и във взаимоотношение, не трябва в този момент да упрекваме прокуратурата, че се е разбързала, добави Миков. „ Това, че си прави работата, мисля че е добре. Как ще завърши това, ще се види през идващите дни “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР