В предаването Още от деня“ по БНТ Крум Зарков, каза

...
В предаването Още от деня“ по БНТ Крум Зарков, каза
Коментари Харесай

Крум Зарков: Случаят "Соло" показва, че не е направено всичко възможно наказанията да са неизбежни

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Крум Зарков, сподели че тежък е въпросът с Илиян Василев, килърът от „ Соло “, който е наказан у нас, само че е избягал от страната и се е укривал. „ Този случай демонстрира, че говорейки за това какъв брой огромни да са наказванията, не сме създали това те да бъдат неизбежни “.

Трябва да се направи доста деликатно проучване по какъв начин и за какво се случва това нарушител, наказан да успее да избяга от страната, съобщи Зарков.

Съдията съди и аз като министър на правораздаването не мога да разясня дейностите на арбитър, изясни Зарков. „ В множеството случаи системата работи. Но има два казуса. Единият е кой въобще стига до съд и дали има такива, които са предпазени, става въпрос за корупцията по високите етажи. Другото е в организацията на самата система, тъй че да не може някой, който е наказан, да се отклони от осъществяването на своята присъда “.

Съдебният развой е идентичен на всички места, всеки има право на отбрана, съобщи Зарков. „ Когато институиите са си свършили работата вярно, то не може да се избегне неизбежната присъда. Това би трябвало да бъде правилото. Но оттова нататък всичко е въпрос на съответни каузи и аз не бих могъл да обобщя “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР