В предаването Още от деня по БНТ Костадин Ангелов, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Костадин Ангелов, каза
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Проф. Габровски е безспорен авторитет и може да се справи

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Костадин Ангелов, сподели че оферират неоспорим престиж в българската медицина и това е ясно доказателство, че ще създадат всичко належащо, с цел да сформират кабинет. „ Ако бяхме предложили партиен претендент, щяха да се появят тези червени линии, които чертаеха предизборната акция. "

Обмисляли сме всичко, само че се спряхме на проф. Габровски като неоспорим престиж, тъй като считаме, че той може да се оправи с тази нелека задача, безапелационен е Ангелов. „ Той е доста диалогичен, доста компромисен, несъмнено не до степен да бъде без лично мнение, с доста твърда от време на време позиция, може да взима бързи решения и то бързи решения в незабавна и сложна обстановка ".

В момента България има потребност от решения на проблемите, от диалогичност, от взаимни отстъпки, безапелационен е Ангелов. „ Тя няма потребност да се замеряме с компромати ".

Ние бяхме длъжни да изпратим материали в ДАНС, тъй като това, което намерихме в чекмедже в Министерство на енергетиката бяха документи, които даваха енергетиката на България на ишлеме, изясни Ангелов. „ Това, което разбрахме е, че Петков не е възлагал на ДАНС инспекция на компанията „ Джемкорп ". Докладът на ДАНС му е даден и той го е заключил в чекмедже още веднъж в Министерски съвет няколко месеца. Не може при тези неща ние да не сигнализираме ДАНС. А по повод изказванията на Политическа партия, ние нямаме никакви терзания от техни сигнали, които подават, нито от изказванията им, че действаме в синхрон с президента. Тук приказваме за интереса на България и когато има хора, които пазят националния интерес, в случай че това е синхрон, то това е добре пристигнало за българската страна ".

Ние не сме спирали да водим диалози в парламеннта, съобщи политикът. „ Сега ще стартираме още веднъж да търсим такива диалози, да предложим формула за излизане от рецесиите. Единственият метод е сключване на съглашение с явен линеен график какво ще се случва всеки месец, докога ще работи това държавно управление и какви проблеми се чака да бъдат решени ".

Евроинтеграцията е преди всичко, еврозоната, Шенген, Плана за възобновяване и резистентност - това са най-важните неща, които би трябвало да се случат в България, безапелационен е Ангелов. „ Когато се слагат условия за водене на диалог, съгласно мен това е детско държание, детско държание, незряло държание. В Народното събрание се водят диалози сред всички парламентарно показани сили. Това ни споделя българския народ - да го представляваме и да водим диалози. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР