В предаването „Още от деня“ по БНТ Георги Георгиев, каза

...
В предаването „Още от деня“ по БНТ Георги Георгиев, каза
Коментари Харесай

Георги Георгиев, СОС: Цената на билета за градския транспорт няма да бъде вдигана

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Георги Георгиев, сподели че въпросите за градския превоз от дълго време са сложени, тъй като сме очевидци на невиждан растеж на горивата. „ Над 300% е повишаването на природния газ. Още от есента, когато стартира рецесията, поставяхме доста остро този въпрос. Днес синдикатите на работещите в градския превоз проведоха митинг, на който показаха настояванията си. Перспективите за София не са по никакъв начин розови “.

Това е крайният миг, в който страната би трябвало да влезе в своята роля, близо 2 милиона български жители не трябва да бъдат наказвани от страната, за това че София се ръководи от ГЕРБ, съобщи Георгиев.

В момента заплатите са обезпечени за м. юли, в това число, безапелационен е Георгиев. „ Близо 40% от налозите на софиянци отиват сега за прехрана на градския превоз. Тези пари са увеличени с 60 милиона лв. “.

Цената на природния газ и на ел. силата е еднообразно поскъпнала в цялата страна, добави Георгиев. „ В момента приказваме за препоръчани и разказани ограничения. Досега сме получили нула лв. отплата, в случай, че произвеждаме и плащаме 40% от Брутният вътрешен продукт “.

София не може да си разреши градският превоз да не действа, безапелационен е Георгиев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР