В предаването Още от деня по БНТ Димитър Манолов, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Димитър Манолов, каза
Коментари Харесай

Синдикалист: Доходите не се увеличават с темповете, с които искаме

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Димитър Манолов, сподели че нещата светнаха тогава, когато би трябвало да назначаваме наши хора в регулаторните органи. " Повече от ясно е, че малко от хората в регулаторните органи ще останат на местата си. Най-важното е че един от хората, които би трябвало да останат, това е Радев - гуверньорът на Българска народна банка. Но нещата опират до това по какъв начин да сложим наши хора, още повече че този диалог в този момент се води в тази настройка за последно, тъй като при идващите избори той няма да е вероятен, ще се промени съотношението на силите в идващото Народно заседание ".

Доходите не се усилват с темповете, с които ние желаеме, добави Манолов. „ Разбира се би ми се желало резултатът да е по-добър, само че...То не може толкоз години да се въртиш към политиците и да не се заразиш. Признавам си, че е рисково това ".

Аз много обикалях страната, доста хора са обезпокоени, изключително работещите в енергетиката, съобщи още Манолов. „ Тук се разигра една история към желанието да се вземат средства от енергетиката, което може да я докара до банкрут. Днес тази тематика е била в дневния ред в Министерски съвет, още не знам какъв е резултатът. Министърът на финансите искса от министъра на енергетиката да преправи докладите на предпприятията, с цел да се изкара, че са на по-голяма облага, в сравнение с са били. "

Служебното държавно управление трябваше да води договаряния с Европейски Съюз за централите, само че работата е наникъде, тя не е почнала, безапелационен е Манолов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР