В предаването Още от деня“ по БНТ Даниел Митов, каза

...
В предаването Още от деня“ по БНТ Даниел Митов, каза
Коментари Харесай

Даниел Митов: Готови сме с конструкцията на кабинета

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Даниел Митов, сподели че досега не са имали диалог за ръководство с " Демократична България ". „ Може да ги идентифицираме като най-близки идеологически до нас, само че не мога да си обясня тяхната коалиция с Българска социалистическа партия. Готови сме да беседваме с Демократична България, когато пристигна моментът ", добави Митов.

" Готови сме за мандата, само че няма да приказвам с детайлности. След връчване има конституционна процедура и публични договаряния. В продължение на две години цялото общество следим революционни подиуми от нашите съперници. Този революционен възторг е време да завърши ", сподели той.

Заместник-председателят на ГЕРБ съобщи, че партията ще направи всичко допустимо, с цел да договаря с политическите партии, с които може да откри общи цели.

" Ние не сме спрели да приказваме за това, че България и светът е в голяма рецесия. Нужно е постоянно държавно управление, което да преодолее тази рецесия. В една народна власт не можеш постоянно да си избираш този, който ти харесва. Трябва да дефинираме ясно проблемите и да търсим общи решения ", сподели още Митов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР