В предаването Още от деня“ по БНТ Ангел Георгиев каза,

...
В предаването Още от деня“ по БНТ Ангел Георгиев каза,
Коментари Харесай

Ангел Георгиев: Негативите от приемането на еврото са много повече от позитивите

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Ангел Георгиев сподели, че „ Възраждане “ са подготвени и за ръководство, и за съпротива, само че какви ще бъдат – това ще реши българския народ. „ Никой не слага българския народен интерес преди всичко и ние няма по какъв начин да управляваме дружно с тях. Досегашните политически сили са кукли на конци, които се ръководят извън “.

За момента значимата тематика е референдумът, който организираме, на който българският народ да реши дали да резервира българснксия лев, добави Георгиев. „ Разбира се шоковото повишаване на цените и инфлацията. Дори в Европейска комисия се приказва, че в България ще има референдум по отношение на въвеждане на еврото у нас “.

Категорично не сме употребявали страха от вируса, ние не се страхувахме от вируса, изясни Георгиев. „ Ние обяснихме, че ограниченията, които се ползват са безумни “.

Ние сме едвам на 60% от средноевропейските приходи, не е единствено инфлацията повода да не бъдем признати в еврозоната, счита Георгиев. „ А всички виждаме една инфлация, която демонстрира националната статистика, а като влезем в магазина е напълно друго. Негативите от приемането на еврото са доста повече от позитивите, ние действително не сме подготвени за влизане в еврозоната “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР