В предаването Неделя 150 на БНР Христо Иванов заяви, че

...
В предаването Неделя 150 на БНР Христо Иванов заяви, че
Коментари Харесай

Христо Иванов: Готови сме да дадем подкрепа за силно реформаторско управление

В предаването Неделя 150 на БНР Христо Иванов съобщи, че на " Демократична България " ѝ липса сериозната доза информация, въз основата на която да вземат решение за поддръжка на предстоящ кабинет.

" Не мога да си изкривя душата и да кажа, че фигурата, която в последния миг беше по този начин появена за премиер-министър е безапелационна. Начинът, по който стана това появяване мен доста ме тормози, тъй като става дума за един развой, в който няма никаква предсказуемост.

" Готови сме да дадем поддръжка за мощно реформаторско ръководство, което може да трансформира България ", съобщи Христо Иванов.

Филип Станев от " ИТН " разяснява пред БНР:

" Ако ще сменяме, изчегъртваме модела ГЕРБ с тясното подпомагане през годините на Движение за права и свободи - това да не го забравяме, в случай че ще го вършим това, само че ще желаеме да го подменяме с различен наш по този начин модел в тази посока и ще го маскираме зад това, че ние сме умни и красиви, градската интелигенция - това е неверен метод в действителност.

Трябва да я носим ние тази отговорност, Доста играчи минаха през политическата система. Огромно отчаяние провокираха всички ", съобщи Филип Станев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР