В предаването “На кафе по NOVA се обсъди темата за

...
В предаването “На кафе по NOVA се обсъди темата за
Коментари Харесай

Оксфордски математик създаде формула за перфектното предложение за брак

В предаването “На кафе ” по NOVA се разиска тематиката за предложнието за брак и по-конкретно формулата, която подсигурява триумф. 

Доктор Том Крауфорд от Оксфордския университет е измислил формула, съгласно която, с цел да чуете заветно “да ”, би трябвало да отделите бюджет за пръстен, който е с 250% по-висок от заплатата ви. 

Това значи, че в случай че печелите 2000 лв. за на месец, би трябвало да дадете 5000 лв. за пръстен. Също по този начин е необходимо да обмислите предлагането си в продължение на 68 дни. 

Доктор Крауфорд даже е определил прецизен час - в 20:06 - сред главното и преди десерта. 

 формула NOVA

Георги Блажев показа от персоналния си опит:, ,Аз си направих една сравнителна таблица. Аз по какъв начин предложих брак. Пръстенът струваше към 0,6 от заплатата ми. Любовта не познава парите. Предложих някъде към 15:30 – 16:00 часа. Предложението го обмислях тъкмо 3 дни. Да купя пръстена, да измисля дестинацията и да отида. И отново чух да. "

,,Аз нямам доверие на формули в любовта. Аз хвърлям, че това е доста непринудено възприятие, 
че това идва от вътрешната страна, че би трябвало да се импровизира, който както му пристигна. Този академик го отхвърлям аз ”
, добави Кристина Патрашкова.

Вижте цялостния диалог във видеото нагоре!

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР