В предаването Лице в лице“ по бТВ Владислав Панев, каза

...
В предаването Лице в лице“ по бТВ Владислав Панев, каза
Коментари Харесай

Владислав Панев: За да има смисъл едно правителство, то трябва да е реформаторско

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Владислав Панев, сподели че особено поради Плана би трябвало да се понижат излъчванията, само че не значи автоматизирано затваряне на централите. „ За мен най-замърсяващите централи обаче би трябвало да бъдат затворени, приказвам за Брикел, за Димитровград, някои други, които са проблем за здравето на хората. За останалите е ясно, че имаме форсмажорни условия. “

За мен смисленето нещо е първо, затваряне на най-замърсяващите тецове, по-късно обаче сериозен ангажимент за вложения в нова, чиста сила, която в действителност е най-евтината на пазара, съобщи Панев. „ Тенденциите са ясни. Трябва да се отпуши този развой и цената на ел. силата дългосромчно в България да бъде евтина.

ГЕРБ приказват разнообразни неща всеки ден, тъй че няма смисъл да разясняваме думите им, а би трябвало да гледаме дейностите им. Днес да вземем за пример не се появиха на изключителното съвещание на Общинския съвет в Пловдив, на което трябваше да бъде попречено Георги Гергов да получи цялостен надзор върху Пловдивския панаир. Това е ясно деяние на ГЕРБ, съобщи Панев.

Ако получим мандата, би трябвало да седнем на масата на договарянията в Народното събрание и да забележим по какъв начин ГЕРБ се отнасят към целите ни. Да забележим, да вземем за пример, по какъв начин се отнасят към промяна за ограничение на властта на основния прокурор. Поне все още не виждам да има реформаторско настроено болшинство. Не съм оптимист, само че би трябвало да поставим всички старания, с цел да има реформаторско държавно управление в границите на този парламент, тъй като другояче губим скъпо време, акцентира съпредседателят на Демократична България.

По думите му контрактуваното сега за България в Плана за възобновяване и резистентност не значи, че би трябвало да затворим въглищните централи, а да понижим излъчванията с 40% по отношение на 2019 г.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР