В предаването „Лице в лице по бТВ Владимир Владимиров, каза

...
В предаването „Лице в лице по бТВ Владимир Владимиров, каза
Коментари Харесай

Според Владимир Владимиров Морска администрация не си е свършила работата така, както се изисква от закона

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Владимир Владимиров, сподели че фактически тази злополука е резултат от удара на кораба в брега, тя се явява разследване от може би навигационна или друга неточност от ръководството на кораба. „ Що се отнася до ограниченията и последствията, за ограничение на този резултат, да - можеше и трябваше да бъдат подхванати. "

Вариантите за разтоварване на кораба бяха и са няколко, безапелационен е Владимиров. „ Очевидно е, че Морска администрация не си свърши работата по този начин, както се изисква от закона. Дори наблягам, не свърши никаква работа. Не слушам даже, че Националният ръб по следствие на повредите да се е присъединил в следствието. Ние би трябвало да се обърнем с иск към корабособственика за непозволено увреждане. Още от в този момент би трябвало да се намерения за задържане и арестуване на кораба, товарът също би трябвало да бъде арестуван. Ако притежателят не има задоволително имущество, би трябвало да се направи следствие какви други кораби има. Да си зададем въпроса - фотографиран ли е корабният дневник, и това се прави от органите на Морска администрация. Би трябвало мигновено да бъдат разпитани екипажът и капитана. Прокуратурата би трябвало неотложно да задържи капитана. На последващо място - кой е застрахователят на този транспортен съд, той подготвен ли е да изплати вредите ".

Има риск да ни разгласят за пирати, отговори на въпрос на водещата Владимиров. „ Но в такива случаи да вземем за пример в Истанбул има сериозен избавителен флот и можеше Морска администрация да реагира неотложно и да се обърне към тях, откакто ние нямаме подобен потенциал да се оправим с това събитие ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР