В предаването Лице в лице“ по бТВ Велислав Минеков, каза

...
В предаването Лице в лице“ по бТВ Велислав Минеков, каза
Коментари Харесай

Минеков за директора на Народния театър: Крайно зависим е, не може да освободи двете госпожи

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Велислав Минеков, сподели че получава доста позвънявания от артисти, с които е непосредствен от години. „ Проблемът е, че някой от тях се усещат подтиснати. Основният проблем е с Кръстева. Вероятно усещат някакъв тип подготовка за принуда. Има доста новоназначени, измежду които извънредно съмнителни лица. В началото на януари ще споделя всичко. “

Той разяснява спора сред Александър Морфов и Велислава Кръстева. " Историята към този момент съставлява една жълта оперета. Проблемът е в ръцете на самия шеф. Кого ще освобождава, кого няма – извънредно време е да вземе вярното решение. Не да се заиграва с артистите. Разбирам, че имало организация актьори да заведат дело против мен за оскърбление. Това го узнавам от хора, с които съм непосредствен. Има и такива, които не се усещат огорчени. В театъра има доста огромна вреда. Това са неприятните връзки сред хората, които работят там, освен артистите. Разделили са се на такива, които поддържат и такива, които не поддържат шефа. Кой би трябвало да се обиди, когато Морфов е бил закаран на разпит в полицията? Трябва ли да бъдем афектирани на господин шефа за този жест? Той няма отговор на всички неуместни въпроси. Вероятно нито е търсил, нито се е срещал с Морфов. Той е извънредно подвластен. Не може да ги освободи, тъй като двете госпожи знаят доста. Ако посегне към тях, нещата могат да се развият извънредно комплицирано ", счита Минеков.

По думите му, хората, които са били помолени да изоставен, са прекалено много. " Получили са обезщетение. Бързо пенсиониране на актьори с огромни имена, което са спомагателни компенсации. Бюджетът на театъра е в доста тежка обстановка. Превръща се в пирамида ", добави министърът.

" Това, което се забърка като каша от 2 месеца, е трудноспасяемо. Има елементарен вид, към който няма да пристъпя в този момент. Имам нещо поради ", загатна Велислав Минеков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР