В предаването „Лице в лице по бТВ Тошко Йорданов, каза

...
В предаването „Лице в лице по бТВ Тошко Йорданов, каза
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: До този момент Трифонов не е арестуван, но е готов

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Тошко Йорданов, сподели че будният жител Слави Трифонов прикани министъра на вътрешните работи в оставка да го арестува, тъй като е мафиот по изказване на министър-председателят. Признава, че е вземал мръсни пари и в този момент рекетира самичък себе си да взема пари. Бореца с мафията е Бойко Рашков по тази причина би трябвало да се засилва. Има изказвания на Google на Кирил Петков и Лена Бориславова, това не е за занемаряване.

Йорданов уточни, че до този миг Трифонов не е задържан, само че е подготвен.

Депутатът от ИТН разяснява и измененията в закона за КПКОНПИ и кандидатурата на Бойко Рашков за началник на комисията.

Едното е смяна в закона, другото е избора на началник. Шефът на КПКОНПИ би трябвало да проверява. В момента Бойко Рашков да не е монахиня, той е отпред на Министерство на вътрешните работи от една година и сега би трябвало да прави следствия. Една година би трябвало да проверява и да арестува. Имаше един арест на Бойко Борисов, който приключи позорно. Има всички механизми да се занимава с всякаква престъпност. Във видеото от петък се споделя, че в закона би трябвало да се създадат промени от съвсем всички партии. Това е преписан закон от ГЕРБ. Естествено е, че би трябвало да му бъде изработен ремонт, добави Йорданов.

Относно записа на Демократична България, депутатът съобщи: Направиха си лъчение и за пръв път бяха откровени. И добави, че записът е цялостна издънка, която съдържа неща, които не биха споделили онлайн.

Искахме да има държавно управление. Лицемерието и неморалността са задоволителен аргумент да прекъснем договарянията. Не е нужно да ни обичат, нужно е да има морал. Знаят, че не е по този начин, само че лъжат обществено. Не сме дали обещание, че ще бъдем в коалиция на лицемерието. В петък стана ясно, че Българска социалистическа партия не може да сформира държавно управление, за какво Нинова не го върна през днешния ден. За да остане вицепремиер още няколко дни и да праща оръжия на Украйна нелегално. Това е най-дълго ръководещият кабинет в оставка, сподели още Йорданов.

При нови избори едно минаване вкарва здрав разсъдък в част от партиите. не знам какво би могло да се случи в случай че са същите партии.

Той разяснява и тематиката за газа.

Министър на енергетика от два месеца изяснява, че България е в тежка обстановка, газа идва безценен. Двата танкера от Съединени американски щати пристигнаха и бях изхарчени. Германия е страна, която по една скица се разплаща с Русия. Искането на Николов е било и ние да се разплащаме по тази скица и е бил спрян от Асен Василев, добави още Йорданов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР