В предаването Лице в лице“ по бТВ Станислав Балабанов, каза

...
В предаването Лице в лице“ по бТВ Станислав Балабанов, каза
Коментари Харесай

Балабанов: Задкулисно се е договорило политическо правителство с втория мандат

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Станислав Балабанов, сподели че " ИТН " постоянно е имал кардинална позиция.

Още по време на предизборната акция казахме, че задачата ни ще е този парламент да е работещ. България е в институционална, парламентарна и финансова рецесия. Нещата са неспасяеми, в случай че не се появи нещо, с цел да извади страната от тези рецесии. Нашият метод беше да забележим дали първата политическа мощ има ясна стратегия и специалисти. Водихме няколко диалога, само че те бяха прекомерно общи. Затова позицията ни беше да подкрепим експертно държавно управление с първия мандат, в случай че не се получи, да подкрепим експертно държавно управление с втория мандат, а в случай че няма държавно управление и с втория мандат, сме подготвени да получим третия мандат и да поставим всички старания за експертно държавно управление, съобщи Балабанов.

До последния миг чакахме да забележим какви ще са специалистите и каква работа би трябвало да се свърши, само че никой не потърси Има Такъв Народ. При такова състояние ние в никакъв случай няма да дадем безпринципна поддръжка и няма да се ротираме или връткаме в името на някакви безпринципни цели, акцентира той.

Умело се говореше по какъв начин специалистите би трябвало да изкарат България от рецесията, а през днешния ден видяхме, че подмолно е контрактувано безпринципно държавно управление с втория мандат, добави секретарят на ПГ на Има Такъв Народ.

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ подготвени на ротация: 9 месеца министър председател Денков, 9 месеца - Мария Габриел

В последните 2 година, е Има Такъв Народ свърши доста кардинални неща. Ние изчегъртахме модела ГЕРБ и той в никакъв случай повече няма да са в обществената власт. Ако не беше Има Такъв Народ, нямаше да се стигне до това, което през днешния ден приказва основният прокурор. За разлика от тези, които президентът назова шарлатани. След ареста на Бойко Борисов от Политическа партия и Демократична България се възмущаваха от дейностите на прокуратурата, а в този момент ПП-ДБ ще пазят Бойко Борисов от основния прокурор. С днешния брифинг те му дават опция на легитимация. Начинът, по който говореха през днешния ден, сподели, че са се договорили подмолно, разяснява Станислав Балабанов.

Тези, които се готвят да създадат държавно управление с такава ротация и с подобен финансов министър като Асен Василев,който унищожи обществените финанси, да ми приказват за морал и полезности е неуместно и Има Такъв Народ ще бъде безапелационна съпротива на подобен модел на ръководство. Това е бъдещо държавно управление на алчността. Има Такъв Народ ще работи за това всички промени да са ясни, практични и транспарантни, сподели още Балабанов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР